Herfsttops die je goed kunt combineren | Fashionchick

2022-10-15 08:21:53 By : Mr. Dave Wang

De temperaturen zijn gedaald, de straat is bezaaid met blaadjes en het lijkt maar niet op te houden met regenen. Niet bepaald goed voor je humeur. Gelukkig vrolijken de herfsttrends van dit seizoen je weer op. 

Wanneer de herfst niet je seizoen is, kan het best zwaar zijn om de regenachtige dagen door te komen. Maar met iedere dag een leuke en warme outfit, gaat dit gelukkig makkelijker dan je denkt. Je hebt slechts een paar veelzijdige items nodig die je nog tot ver in de winter kunt dragen. Om het meeste uit je outfit te halen, is het een must om te investeren in verschillende soorten tops. We zetten onze favoriete herfsttops op een rij. Deze houden je warm en passen bij al je broeken en rokken.

Omdat blouses van uiteenlopende stoffen worden gemaakt, kun je ze per seizoen anders stijlen. In de herfst draag je waarschijnlijk katoenen blouses of andere warme stoffen. Op heel koude dagen kun je hier zelfs een coltrui onder dragen. Ga voor een kleurrijke col en omarm de kleurige trends of houd het simpel in zwart, wit of bruin. 

Marc O'Polo Denim | Peek & Cloppenburg

Emily van den Bergh | Peek & Cloppenburg

Nümph | Peek & Cloppenburg

Blouse met bloemenmotief, model 'Nuedelle'

Claudia Sträter | de Bijenkorf

Blouse met strikkraag en stretch

Macey blouse van zijde met strikkraag

Multi Blouse Berin Haddis 3/4 Shirt Aop

Lichtblauwe Blouse Cruz Tc04 Stripes

Uiteraard kan een goede trui niet ontbreken in de herfst en winter. Een mooi breisel staat altijd mooi, combineert makkelijk en is lekker warm. Ga voor een bijzonder breipatroon of een grove kabel. Op een meer casual dag is een trui met een groot logo ook altijd goed. Op sportieve dagen kies je voor een sweater. 

Polo Ralph Lauren Kids | Peek & Cloppenburg

Seihachi grofgebreide coltrui in wolblend met structuur

Pullover met alpaca, model 'Dorison'

Polo Ralph Lauren | Peek & Cloppenburg

Oversized gebreide pullover met V-hals

grofgebreide schipperstrui OBJKELLY van gerecycled polyester groen

Kabelgebreide pullover in alpaca wolblend

Lauren Ralph Lauren Curve | Peek & Cloppenburg

PLUS SIZE gebreide pullover met labelpatch, model 'MONTIVA'

Al zien we steeds meer ultralage broeken en rokken voorbijkomen, items met een hoge taille kunnen gelukkig nog steeds. En juist bij getailleerde kledingstukken komen croptops extra goed tot hun recht. De croptops deze herfst hebben allemaal iets opvallends. Of het nu de kleur is, het silhouet of een cut-out.

Coline cropped trainingstop met logo

Korte top met all-over motief, model 'ANIKA'

Cropped Top Met Lange Mouwen

Korte top in leerlook, model 'LANI'

Dit najaar zien we veel tops met een bijzondere structuur. Denk aan velours, ribstof of heel dunne breisels. Maar ook leren tops, tweed jasjes en denim wordt onderdeel van onze herfstlook. 

60s Agnes Shakin Top in Black

Pcviolette Top Met Lange Mouwen

Jake*s Collection | Peek & Cloppenburg

Shirt met lange mouwen in gebreide look

Deze tips maken het opruimen van je kledingkast makkelijker

Dit draag je met 15 graden

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De grootste modetrends voor nu en volgend jaar Fashion Lees ook Deze herfsttrends passen bij je stijl Fashion Lees ook Volgens deze TikTok-trend apen we elkaar na Fashion Lees ook Fashionchick loves… een cozy najaar Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De grootste modetrends voor nu en volgend jaar

Deze herfsttrends passen bij je stijl

Volgens deze TikTok-trend apen we elkaar na

Fashionchick loves… een cozy najaar

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.